קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

כדורי אורז איטלקיים

כדורי אורז איטלקיים
המתכון כדורי אורז איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-509 היו אומרים שזה פגע במקום. . לך לחנות ותביא פלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כדורי אורז איטלקיים, כדורי אורז איטלקיים, ו כדורי אורז איטלקיים.

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, גבינה, פטרוזיליה, פלפל, ו 1 כפית מלח. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים מים 1 כפית מלח לסיר גדול ומביאים לרתיחה. מערבבים באורז ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל אורז עד המים נספגים כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מן החום לאט לשפוך בתערובת ביצה, ערבוב במהירות כדי למנוע ביצה ערבול. אפשר תערובת אורז להתקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(קיבלר)(קיבלר)
4
יוצקים פירורי לחם לערימה בצד אחד של קרש חיתוך. לצנן את הידיים ואת תערובת אורז רול לתוך כדורי 1 אינץ', ואז מעיל כל אחד עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
במחבת קטנה, עמוקה, מחממים שמן זית ל 350 מעלות F (175 מעלות C). (צריך להיות מספיק שמן כדי לכסות לחלוטין כדורי אורז.) מטגנים כדורי אורז 6 בכל פעם, מפנה לפי הצורך כדי להבטיח אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסננים על מגבות נייר ומגישים חמים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין