כדורי אורז דביקים דלעת בקרם קוקוס ממותק (Bua Loi Fak Thong)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל דלעת כדורי אורז דביק קרם קוקוס ממותק (Bua Loi Fak Thong). המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מלח, קמח אורז דביק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאנג יואן (כדורי אורז דביקים), כדורי אורז דביקים (טאנג יואן), ו יואן סומסום שחור (כדורי אורז סומסום שחור דביק) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערת ערבוב קטנה. ללוש מחית דלעת לתוכו כדי ליצור בצק חלק. אם יש צורך במים, להוסיף כפית אחת בכל פעם רק עד שתוכל ליצור בצק חלק. עבודה מהירה לפני הבצק מתייבש, ליצור בצק לתוך כדורי 1/3 אינץ חלקה ולסדר אותם על מגש, לוודא שהם לא נוגעים זה בזה.
למלא סיר 4 ליטר עם מים חצי הדרך ולהביא לרתיחה.
בינתיים, להוסיף חלב קוקוס, סוכר, ומלח לסיר 2 ליטר ולהביא אותו לרתיחה על צורב אחר; להפחית את החום כך תערובת חלב קוקוס הוא בקושי רותח.
ברגע שהמים רותחים, זרוק בעדינות את כל כדורי הבצק לתוכו; ערבוב כמה פעמים כדי למנוע מהם להתקבץ. ברגע שכדורי הבצק עולים למעלה, דגים אותם עם כפית מחוררת ומעבירים אותם לסיר חלב קוקוס. טעם למתיקות.
הוסף עוד סוכר, אם יש צורך. כבה את החימום. אפשר לקינוח להתקרר מעט גבוה יותר מאשר טמפרטורת החדר לפני ההגשה.