קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

כדורי אורז מטוגנים וממולאים (Arancini di Riso)

כדורי אורז מטוגנים וממולאים (Arancini di Riso)
גשו לסופר וקנו אורז, עלי בזיליקום, פירורי לחם מתובלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Arancini di Riso, Arancini / כדורי ריזוטו מטוגנים, ו קציצות ריזוטו: ארנסיני די ריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את פירורי הלחם בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מילוי: בקערה בינונית, לשלב את ריזוטו, פירורי לחם, פרמזן, בזיליקום, וביצים. עם ידיים לחות, באמצעות כ 2 כפות של תערובת ריזוטו, טופס את התערובת לתוך 1 3/4 קוטר כדורי אינץ'. לעשות חור במרכז כל כדור ולהכניס קובייה של Gorgonzola. לכסות את החור לחלוטין לצרף את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
GorgonzolaGorgonzola
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מגלגלים את הכדורים בפירורי לחם למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
4
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
5
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק-טיגון מוכנס בשמן מגיע 350 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם יהיה חום בכ 2 דקות.) בקבוצות, מטגנים את כדורי האורז, מסתובבים מדי פעם, עד הזהב, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
מסננים על מגבות נייר ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
בסיר בינוני, להביא את המרק לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ולשמור על מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
בסיר גדול וכבד, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
10
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אורזאורז
11
מוסיפים את היין ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
12
להוסיף 1/2 כוס מרק חם ומערבבים עד נספג כמעט לחלוטין, על 2 דקות. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ומאפשר כל תוספת של מרק לספוג לפני הוספת הבא. מבשלים את האורז עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך ואת התערובת היא שמנת, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
13
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את החמאה הנותרת, גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת