כדורי באפלו
כדורי באפלו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 460 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו ירכי עוף, פלפל קאיין, ראש סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כדורי נקניקיות עוף באפלו, כדורי גבינת עוף באפלו, ו כדורי נקניקיות עוף באפלו.
הוראות
במטחנת בשר עם קובייה בינונית, טוחנים את ירכי העוף ל" טחינת צ 'ילי", או שהקצב שלכם יעשה זאת בשבילכם. בקערה גדולה שלבו את העוף, 11/2 כוסות מקרקרי הריץ, הפלפל השחור, הפפריקה, הבזיליקום, המלח הסלרי, הכמון, הפלפל הלבן, חצי פלפל הקאיין ו -1 כוס הגבינה הכחולה.
מערבבים היטב לשילוב. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
יוצקים 2 סנטימטרים של שמן קנולה למחבת גדולה ועמוקה ומחממים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס על אש בינונית-גבוהה. הניחו מתלה קירור על תבנית עם נייר אפייה.
יוצרים את תערובת העוף לכדורים בגודל אגוז ומניחים אותם בצד על צלחת. מקציפים את הביצה בקערה רדודה ומניחים את שאר 1 1/2 כוסות קרקרים בקערה אחרת. טובלים כל כדור בביצה ואז מגלגלים אותו בקרקרים, מכסים אותו היטב.
מוסיפים את הכדורים לשמן החם (בקבוצות כדי לא להצטופף בהם) ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות. הם מבשלים מהר מאוד, אז עבודה עם כמה בכל פעם תעזור. כשהם מסיימים לבשל, הניחו את הכדורים על המדף מעל תבנית האפייה. כאשר כל הכדורים מטוגנים, מניחים את תבנית האפייה בתנור ואופים במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את השום והג ' לפנוס ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה את הרוטב החם ושומרים על חום על אש נמוכה.
להגשה, מזלפים את הרוטב החם על כדורי התאו או מגישים אותו כמטבל בצד. מקלות סלרי ואת הגבינה הכחולה הנותרים לעשות תוספת קירור.