קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

כדורי בשר בפיציולה

כדורי בשר בפיציולה
אם 66 סנט למנה נופל בתקציב שלך, כדורי בשר Pizzaiola יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 137 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן צמחי, רסק עגבניות, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כדורי בשר בפיציולה, פיציולה עגל, ו Haddock Pizzaiola (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קוביות מוצרלה מעושן לקוביות 1/2 אינץ'. תניח בצד. במעבד מזון, דופק את שאלוט, עגבניות מיובשות, בזיליקום, מוצרלה גרוסה, פרמזן, רסק עגבניות, פתיתי פלפל אדומים, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רסק עגבניותרסק עגבניות
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
שאלותשאלות
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
2
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הבשר ואת החזיר, באמצעות כף עץ או ידיים נקיות, מערבבים עד בשילוב. טופס לתוך 1 1/4-ל-1 1/2 אינץ קציצות. הכנס 1 קוביית מוצרלה מעושנת למרכז של כל קציצה וליצור את הבשר סביבו, סוגר את הגבינה. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים חלקים שווים שמן זית ושמן צמחי כדי למלא את המחבת באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
מוצרלהמוצרלה
כדורי בשרכדורי בשר
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
בקרבקר
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום מטגנים עמוק מגיע 350 מעלות F. בקבוצות, מטגנים את כדורי הבשר עד חום כהה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
5
להסיר ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מניחים את כדורי הבשר המטוגנים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. שים בתנור ואופים עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. מגניב מעט, ואז לשרת מיד עם רוטב מרינרה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
צילום: יוסף דליו