כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף
כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 531 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק ירקות, pancetta, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו מטבל שעועית לימה (סלסה di Fagioli), Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), ו קציצות חמוציות פיקנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן לשלב מרק ירקות, פלפל, סלרי, 3 כפות שמן זית, פלפלים צ ' ילי, רסק עגבניות, שן שום, וקמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים כ -10 דקות.
הסר מחבת מהחום. השלך שן שום. בראון את קוביות pancetta בסיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה, על 8 דקות.
לרוקן את רוב השומן. במעבד מזון דופק את השעועית 8 או 10 פעמים, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים. הם צריכים להישאר די שמנמנים.
הסר חצי שעועית לקערת ערבוב גדולה. מחית את השעועית שנותרה, ואז לגרד אותם לתוך אותה קערה עם הגושי beans.To קערת השעועית מוסיפה את הפנצ ' טה השחומה וכ-1-כף משמנה, שמן הזית הנותר, לבן ביצה, ¼ כוס (או פחות בהתאם לרטיבות התערובת) קמח סולת וכפית מלח; מערבבים את התערובת יחד עם הידיים. אל תגזים. טופס תערובת זו לתוך שלושים 1 כף כדורים בגודל. הם יהיו דביקים, אבל להיות חרוץ.
שים את קמח הסולת הנותר בקערה רדודה. קל לנצח את כל הביצה בקערה רדודה אחרת. לטבול 1 כדור לתוך הביצה, לתת עודף לטפטף משם, ואז לדלות אותו בקמח סולת מעיל קל על כל הצדדים.
מעבירים לתבנית אפייה. חזור עם הנותרים balls.In גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מטגנים את הכדורים, בקבוצות, מגלגלים אותם במחבת כפי שהם מבשלים חום היטב מכל הצדדים. כ -3 עד 5 דקות לכל אצווה. הסר אותם כפי שהם מסיימים מגש מרופד מגבת נייר. מתבלים אותם במלח בעודם חמים.לחמם את הרוטב.
מגישים קציצות שעועית אדומה בקערות רדודות נטופות עם חלק מהרוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.