קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף

כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף
כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 531 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק ירקות, pancetta, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו מטבל שעועית לימה (סלסה di Fagioli), Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), ו קציצות חמוציות פיקנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן לשלב מרק ירקות, פלפל, סלרי, 3 כפות שמן זית, פלפלים צ ' ילי, רסק עגבניות, שן שום, וקמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מחבת מהחום. השלך שן שום. בראון את קוביות pancetta בסיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לרוקן את רוב השומן. במעבד מזון דופק את השעועית 8 או 10 פעמים, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים. הם צריכים להישאר די שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הסר חצי שעועית לקערת ערבוב גדולה. מחית את השעועית שנותרה, ואז לגרד אותם לתוך אותה קערה עם הגושי beans.To קערת השעועית מוסיפה את הפנצ ' טה השחומה וכ-1-כף משמנה, שמן הזית הנותר, לבן ביצה, ¼ כוס (או פחות בהתאם לרטיבות התערובת) קמח סולת וכפית מלח; מערבבים את התערובת יחד עם הידיים. אל תגזים. טופס תערובת זו לתוך שלושים 1 כף כדורים בגודל. הם יהיו דביקים, אבל להיות חרוץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
שים את קמח הסולת הנותר בקערה רדודה. קל לנצח את כל הביצה בקערה רדודה אחרת. לטבול 1 כדור לתוך הביצה, לתת עודף לטפטף משם, ואז לדלות אותו בקמח סולת מעיל קל על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מעבירים לתבנית אפייה. חזור עם הנותרים balls.In גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני גבוה. מטגנים את הכדורים, בקבוצות, מגלגלים אותם במחבת כפי שהם מבשלים חום היטב מכל הצדדים. כ -3 עד 5 דקות לכל אצווה. הסר אותם כפי שהם מסיימים מגש מרופד מגבת נייר. מתבלים אותם במלח בעודם חמים.לחמם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים קציצות שעועית אדומה בקערות רדודות נטופות עם חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.