כדורי דגים בסגנון קולומביאני (Albón digas de Pescado)
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 91 אוהדים. אם יש לכם בקלה, שמן זית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני), Tortas de Pescado Seco (עוגות דגים מלוחים בסגנון קולומביאני), ו Sancocho de Pescado (מרק דגים קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כף חמאה, 1 כף שמן, בצל, פלפל אדום, שום, כוסברה, מלח ופלפל במחבת sauté גדול מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים עד שהירקות רכים, כ 10 דקות. הגדר aside.In סיר בינוני מניחים את הדגים, 2 כוסות מים, מלח, פלפל ועלה דפנה. לבשל על 8-10 דקות.
מניחים את הדג בקערה גדולה ולתת לו להתקרר. לשבור את הדגים לחתיכות קטנות ולזרוק עם פירורי לחם, חלב 2 ביצים.
מוסיפים את התערובת המבושלת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במקרר במשך 15 דקות. צורה לכדורים קטנים.
מניחים את הקמח בצלחת ואת הביצה המוכה בצלחת רדודה. ראשית מעיל כדורי דגים עם ביצה ולאחר מכן עם הקמח.
מחממים את השמן לטיגון מעל חום בינוני במחבת sauté גדולה.
מוסיפים את כדורי הדגים ומטגנים במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עד השחמה.
מגישים חם עם ליים והרוטב האהוב עליך בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio]()
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה