כדורי הבשר המתוקים והחמוצים של שיין
כדורי הבשר המתוקים והחמוצים של שיין דורשים מסביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חרדל דיז'ון, מיץ אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. נסו כדורי הבשר המתוקים והחמוצים של שיין (הגרסה שלי), קציצות חמוצות ומתוקות (כדורי בשר מזרחי חמוץ ומתוק), ו קציצות חמוצות ומתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במחבת אפייה עמוקה שאינה משומנת, מוסיפים את כדורי הבשר המופשרים. מעל כדורי הבשר עם נתחי האננס. בקערה בינונית מוסיפים את החרדל, בצל אדום וירוק ושום.
מערבבים היטב. מעל כדורי הבשר ואננס עם רוטב החרדל.
מוסיפים את הרוטב החמוץ והמתוק ומתבלים בפלפל שחור.
הסר מהתנור; הוסף את מיץ האננס שנותר, מערבבים לשלב, ומניחים בחזרה בתנור למשך 30 הדקות הנותרות.
בסיר, מערבבים את כל המרכיבים יחד. מבשלים בחום גבוה. שים עין על זה. אל תלך משם. מבשלים 2 דקות ומערבבים. לאחר 3 עד 4 דקות, לקחת אותו מהחום ולערבב במשך 2 דקות. השתמש בו באותו יום או לשמור במקרר במשך כ 2 עד 3 שבועות לכל היותר.