קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות0
מגזין

כדורי לחם תירס

כדורי לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סיבובים Cornbread. והוא יספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מחווני דגים על סיבובי לחם תירס עם מיונז פלפל אדום, לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), ו חמאה חומה, לחם תירס עם קרמבל לחם תירס..

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית; לעשות גם במרכז התערובת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטאטא יחד ביצים, חלב וחמאה; להוסיף תערובת יבשה, ערבוב רק עד לחלחל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את הבלילה למחבת 15 - x 10-inch משומנת קלות רול ג ' לי, מתפשט לקצוות של פאן.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
6
חותכים לחם תירס לתוך 28 סיבובים באמצעות חותך 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
7
מניחים כדורי לחם תירס על תבנית אפייה משומנת קלות. צלוי 1 עד 2 דקות או עד השחמה. הפוך סיבובים מעל, ו לצלות 1 עד 2 דקות יותר או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.