כדורי נקניק איטלקיים
כדורי נקניקיות איטלקיים הם מזנון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 65 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. תמורת 17 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי בזיליקום, מוצרלה רזה חלקית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: סטרומבולי נקניק איטלקי (Aka לחם נקניק), כדורי אורז איטלקיים וכדורי טונה איטלקיים.
הוראות
אבזור מיוחד: 24 קיסמים דקורטיביים
מניחים מתלה בחלק העליון של התנור, ומחממים מראש ל-375 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית עם שוליים בנייר אפייה.
מקציפים את הנקניק, המוצרלה, הקמח והשמן בקערה של מערבל מעמד חשמלי מצויד במנעול עד שהתערובת פשוט מתאחדת. מעצבים את התערובת לכדורים, בעזרת כף אחידה לכל אחד, ומניחים אותם על תבנית האפייה המוכנה במרחק של לפחות סנטימטר אחד (כדאי שיהיו לך בערך 24).
אופים את כדורי הנקניק עד להזהבה קלה ותפוחים מעט, 12 עד 15 דקות, הופכים אותם באמצע הדרך.
להגשה משפדים עלה בזיליקום (אם העלים גדולים מקפלים לשניים), פרוסת פלפל וכדור נקניק על קיסם. חזור על הפעולה עם שאר הקיסמים והמרכיבים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
![וגנר וויניארדס קרח ריזלינג]()
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.