כדורי פופקורן
המתכון פופקורן כדורים מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי בוטנים, סוכריות תירס, מרשמלו במשקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פופקורן כדור: כדורי פופקורן אגוז מייפל, כדורי פופקורן, ו כדורי פופקורן.
הוראות
מוסיפים את השמן לסיר בינוני (אחד שיש לו מכסה הדוק) על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפופקורן ומנערים בעדינות את המחבת כדי לוודא שהגרעינים מצופים. כאשר השמן מתחיל לרחוש, אבל לפני התירס מתחיל popping, להוסיף את הסוכר למחבת. לנער את המחבת שוב, וכאשר הזוג הראשון של גרעינים פופ, מניחים את המכסה על המחבת וללחוץ את המחבת בעדינות עם היד השנייה בזמן שאתה מחזיק את המכסה במקום. תמשיך לעשות את זה כמו פופקורן פופס, עד popping מאט.כאשר כמעט כל הגרעינים צצו, יוצקים את הפופקורן על גבי נייר אפייה מצופה נייר קלף, מפרידים את הגרעינים מעט עם מרית או כף.
תן לפופקורן להתקרר מעט.בינתיים, להמיס את החמאה בסיר נפרד על אש נמוכה.
מוסיף את המרשמלו, ערבוב כפי שהם נמסים. כאשר המרשמלו כמעט נמס, להוסיף 2 או 3 טיפות של צבע מאכל כתום (זה אופציונלי!) מערבבים אותו לשלב.
הסר את הסיר מהחום והוסף את הפופקורן לסיר, תוך ערבוב מיד כדי לצפות אותו מהר ככל האפשר. מיד לאחר ערבוב, להוסיף את תירס הממתקים ואת הבוטנים ומערבבים עד ממתקים ואגוזים הם עבדו לחלוטין. ריססו את הידיים קלות עם ספריי בישול ויצרו את תערובת הפופקורן לכדורים בודדים בקוטר של 2 עד 3 אינץ'. הגדר אותם בצד ולתת להם להתקרר ולהגדיר לחלוטין!