קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

כדורי שוקולד Alsatian

כדורי שוקולד Alsatian
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לכם שוקולד, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname, עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname, ו עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנצח ביצים וסוכר עד אור ורך. ריבועי באח של שוקולד ולהוסיף לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
להוסיף מרכיבים הנותרים להכות היטב. צורה לכדור. צ ' יל במקרר לפחות שעה אחת.
3
צורה בצק מקורר לתוך כדורים קטנים (על 3/4 אינץ ' בקוטר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים כל אחד בסוכר ' מנופה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים כדורים על תבנית אפייה משומנת ולאפשר להתייבש בחדר חם (מטבח) במשך 4-5 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 475 מעלות F (245 מעלות C) במשך 3-5 דקות. מגניב על תבנית אפייה במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®