כדורי שוקולד Alsatian
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לכם שוקולד, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname, עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname, ו עוגת תפוחי אדמה אלזסיתname (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח ביצים וסוכר עד אור ורך. ריבועי באח של שוקולד ולהוסיף לתערובת ביצה.
להוסיף מרכיבים הנותרים להכות היטב. צורה לכדור. צ ' יל במקרר לפחות שעה אחת.
צורה בצק מקורר לתוך כדורים קטנים (על 3/4 אינץ ' בקוטר).
מגלגלים כל אחד בסוכר ' מנופה.
מניחים כדורים על תבנית אפייה משומנת ולאפשר להתייבש בחדר חם (מטבח) במשך 4-5 שעות.
אופים ב 475 מעלות F (245 מעלות C) במשך 3-5 דקות. מגניב על תבנית אפייה במשך 10 דקות.