כדורי שלג שוקולד-דובדבן
כדורי שלג שוקולד דובדבן הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-212 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, אבקת סוכר, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כדורי שלג דובדבן, כדורי שלג דובדבן-שקדים, ו כדורי שלג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה גדולה, להכות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. בהדרגה לנצח 1/2 כוס אבקת סוכר עד אור ורך. מערבבים תמצית שקדים. בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח. במהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים דובדבנים.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. על דף עוגיות ungreased, למקם כדורים 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות רק מתחילים חום. מגניב במקצת. למדוד 1/2 כוס אבקת סוכר לתוך קערה קטנה.
מגלגלים כל עוגייה באבקת סוכר.
מניחים על מדף קירור להתקרר לחלוטין.
מניחים פצפוצי שוקולד בשקית פלסטיק מקפיא resealable קטנה. מיקרוגל על גבוה 45 עד 60 שניות, הפיכת תיק על כל 20 שניות. לסחוט שקית עד שבבים נמסים וחלקים.
חותכים קצה קטן מפינת שקית אחת, ומטפטף על עוגיות מקורר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות עד שוקולד מתקשה לפני אחסון.