קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות74
מגזין

כדורי שעועית איטלקיים אטריות סקווש ספגטי

כדורי שעועית איטלקיים אטריות סקווש ספגטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי שעועית איטלקיים אטריות דלעת ספגטי. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורגנו, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סקווש ספגטי תוצרת בית ובשר מרינרה (פחות) כדורים, אטריות פסטו סקווש וספגטי עם עגבניות שרי פרץ, ו דלעת ספגטי ממולאת איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. טוסט אגוזי מלך במשך 7-9 דקות עד ריחני וזהוב.בינתיים, מוסיפים את שיבולת השועל למעבד המזון ומעבדים עד קצוצים דק. אתה רוצה שהמרקם יהיה כמו קמח גס.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הגזר המגורד, פטרוזיליה קצוצה, בזיליקום, עגבניות מיובשות, שום, אגוזי מלך וקמח שיבולת שועל לקערה גדולה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השעועית המנוקזת והשטופה למעבד המזון ומעבדים עד קצוצה דק. אתה רוצה את התערובת להיות רסק גס עם כמה שעועית עדיין שלם, אבל לא לגמרי מחית את התערובת. מערבבים את השעועית המעובדת לתוך הקערה עם הירקות והחתול flour.In ספל, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זרעי פשתןזרעי פשתן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן לו לשבת רק 15-20 שניות, עוד וזה יהיה עבה מדי. מערבבים לתוך תערובת שעועית הירקות עד בשילוב מלא.מערבבים את השמן, אורגנו, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים) לתוך הקערה, התאמת כמויות לפי הטעם במידת הצורך.לעצב את התערובת לתוך 18-20 כדורים (בגודל של כדורי גולף), אריזה כל כדור בחוזקה בין הידיים כך שהוא מחזיק יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים כל כדור על תבנית אפייה מוכן סנטימטר או שניים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך 20 דקות, ואז בעדינות להעיף את הכדורים ואופים במשך 15-20 דקות נוספות עד הזהב משני הצדדים.לאחר האפייה, מניחים כדורים על מדף קירור במשך 10 דקות כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים עם סקווש ספגטי או פסטה ורוטב עגבניות (תוצרת בית או בחנות קנה). אני גם פיזרתי חלק הפרמזן הטבעוני שלי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון