תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי שעועית איטלקיים אטריות דלעת ספגטי. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 80 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורגנו, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סקווש ספגטי תוצרת בית ובשר מרינרה (פחות) כדורים, אטריות פסטו סקווש וספגטי עם עגבניות שרי פרץ, ו דלעת ספגטי ממולאת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. טוסט אגוזי מלך במשך 7-9 דקות עד ריחני וזהוב.בינתיים, מוסיפים את שיבולת השועל למעבד המזון ומעבדים עד קצוצים דק. אתה רוצה שהמרקם יהיה כמו קמח גס.
מוסיפים את השעועית המנוקזת והשטופה למעבד המזון ומעבדים עד קצוצה דק. אתה רוצה את התערובת להיות רסק גס עם כמה שעועית עדיין שלם, אבל לא לגמרי מחית את התערובת. מערבבים את השעועית המעובדת לתוך הקערה עם הירקות והחתול flour.In ספל, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים.
תן לו לשבת רק 15-20 שניות, עוד וזה יהיה עבה מדי. מערבבים לתוך תערובת שעועית הירקות עד בשילוב מלא.מערבבים את השמן, אורגנו, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים) לתוך הקערה, התאמת כמויות לפי הטעם במידת הצורך.לעצב את התערובת לתוך 18-20 כדורים (בגודל של כדורי גולף), אריזה כל כדור בחוזקה בין הידיים כך שהוא מחזיק יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מניחים כל כדור על תבנית אפייה מוכן סנטימטר או שניים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים במשך 20 דקות, ואז בעדינות להעיף את הכדורים ואופים במשך 15-20 דקות נוספות עד הזהב משני הצדדים.לאחר האפייה, מניחים כדורים על מדף קירור במשך 10 דקות כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם סקווש ספגטי או פסטה ורוטב עגבניות (תוצרת בית או בחנות קנה). אני גם פיזרתי חלק הפרמזן הטבעוני שלי על גבי.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.