כדורי תפוחי אדמה
אם יש לכם בייקון, אפיית תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . וזה די גרוע. נסו כדורי פרמזן תפוחי אדמה, כדורי פרמזן תפוחי אדמה, ו כדורי תפוחי אדמה מערביים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/4 סיבובים אינץ', ולסדר אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה.
מפזרים כמה פירורי בייקון על כל סיבוב, ואז למעלה עם קצת גבינת צ ' דר גרוסה.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת משחימים קלות.