כדורי תפוחי אדמה גרמניים
המתכון כדורי תפוחי אדמה גרמניים יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 189 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 10. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם מלח, ביצים, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. נסו גרמנית שוקולד עוגיות ביצים, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שהם רכים.
מסננים היטב. מקררים במשך 2 שעות או לילה.
מקלפים ומגרדים תפוחי אדמה. בקערה שלבו את הביצים, 3/4 כוס קמח, פירורי לחם, מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מוסיפים תפוחי אדמה; מערבבים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה. צורה לתוך 1-1 / 2-ב. כדורים; מגלגלים בקמח שנותר.
בקומקום גדול מביאים לרתיחה מים מומלחים.
מוסיפים את הכופתאות, כמה בכל פעם, למים רותחים. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהכופתאות עולות למעלה; מבשלים עוד 2 דקות.
מוציאים כופתאות בעזרת כף מחוררת לקערת הגשה.
מפזרים פטרוזיליה אם רוצים.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. ג 'יי ג' יי פרום ברנקסטלר באדסטוב ספאטלזה ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ג 'יי ג' יי פרום ברנקסטלר באדסטוב ספאטלזה ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום ברנקסטלר באדסטוב ספאטלזה ריזלינג