כוכב חזיר אניס
כוכב אניס חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לך חמישה תבלינים אבקת, מלח ופלפל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כוכב אניס תבשיל חזיר צלוי, כתף חזיר צלויה עם אניס כוכב ורוטב סויה, ו כוכב חזיר אניס מותן עם משמשים & שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את כוכב אניס צלעות חזיר
בקערה קטנה, מערבבים את המניה עם שרי, רוטב סויה, סוכר חום, אניס כוכב, שום ואבקת חמישה תבלינים.
כדי להפוך את כוכב אניס צלעות חזיר
מתבלים את החזיר במלח ופלפל.
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום מתון, הופכים מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 15 דקות.
מוסיפים את תערובת הרוטב ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית התבשיל. מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 3 שעות, הופכים את הצלי כל 30 דקות, עד רך מאוד.
הסר את החזיר ומרתיחים את הרוטב עד שהוא מופחת 1 כוס, על 5 דקות. זרוק את המיתרים. משוך את החזיר לחתיכות ארוכות ולחזור לתבשיל.
מקשטים עם הכוסברה ומגישים.
כדי להפוך את כוכב אניס צלעות חזיר
יוצקים את תערובת הרוטב לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
מוסיפים את הצלעות ומרינדה במקרר לפחות 2 שעות או עד 8 שעות.
מסננים את הצלעות, מתייבשים ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים מדי פעם, עד השחמה ובישול דרך, על 12 דקות.