כוכבי ביצה חמאה
ניתן להכין את המתכון ל-Buttercotch Eggnog Stars תוך כ-35 דקות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. תמורת 25 סנט למנה, אתה מקבל משקה שמגיש 18. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצה, סוכר, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה ביצים, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי חמאה, ועוגת חמאה עם גנאש חמאה שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה וקציצת ביצים.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מחלקים את הבצק לשניים.
על משטח מקומח קלות, מרדדים חלק אחד בכל פעם ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים עם 3-1/2-in מקומח. חותך כוכבים.
גזרו מרכזים עם 1-1/2-in. חותך כוכבים. מרפדים ניירות אפייה בנייר כסף; רדיד שומן.
מניחים גזרות כוכבים גדולות על ניירות אפייה מוכנים.
מפזרים 1 כפית סוכריות במרכז כל אחד. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק; לגלגל מחדש גזרות קטנות אם תרצה.
אופים ב-375 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מצננים על ניירות אפייה במשך 5 דקות. מחליקים בזהירות נייר כסף ועוגיות יוצרים ניירות אפייה על רשתות לצינון.
לציפוי אם רוצים, מקציפים סוכר של קונדיטורים, תמצית רום ומספיק ביצים כדי להשיג עקביות מטפטפת.
מטפטפים מעל עוגיות מקוררות אם רוצים.
מפזרים סוכר צבעוני אם רוצים.