כוסברה וסלמון מצופה זרעי חרדל
אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פלפל, כוסברה וסלמון מצופה זרעי שומשום, סלמון מצופה חרדל, ו כוסברה ועוף זרעי חרדל.
הוראות
עבור הקרום: בקערה, למזג את panko, זרעי חרדל, זרעי כוסברה ופטרוזיליה יחד. מתבלים במלח ופלפל.
לכביסה: בקערה שנייה, למזג את החרדל עם מים 1/2 כוס, לטאטא היטב כדי להתמזג.
לטאטא את היוגורט, שמנת חמוצה, גרגיר נחלים, חומץ, נענע ושום בקערה. כדי להבטיח את התבלינים מעורבבים, לגרד את הצדדים ולהקציף בפעם שנייה. החזק בטמפרטורת החדר אם באמצעות בתוך 30 דקות, או לקרר לשימוש עתידי.
עבור הסלמון: מעיל הסלמון עם לשטוף, ולאחר מכן לסיים את הצד העליון (צד העור) עם הקרום. חזור על התהליך עם כל פילה.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מעיל את החלק התחתון של המחבת עם השמן. כאשר מחומם, להוסיף את הצד הקרום של הסלמון למחבת ומבשלים, בקבוצות, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך את הדגים ולסיים בישול עד הטמפרטורה הרצויה.
לבסוף, רוטב את הצלחות עם 2 אונקיות של גרגר הנחלים/רוטב מנטה. למעלה עם סלמון ועשבי תיבול טריים אם תרצה.