קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

כוסברה וסלמון מצופה זרעי חרדל

כוסברה וסלמון מצופה זרעי חרדל
אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פלפל, כוסברה וסלמון מצופה זרעי שומשום, סלמון מצופה חרדל, ו כוסברה ועוף זרעי חרדל.

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה, למזג את panko, זרעי חרדל, זרעי כוסברה ופטרוזיליה יחד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לכביסה: בקערה שנייה, למזג את החרדל עם מים 1/2 כוס, לטאטא היטב כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לטאטא את היוגורט, שמנת חמוצה, גרגיר נחלים, חומץ, נענע ושום בקערה. כדי להבטיח את התבלינים מעורבבים, לגרד את הצדדים ולהקציף בפעם שנייה. החזק בטמפרטורת החדר אם באמצעות בתוך 30 דקות, או לקרר לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עבור הסלמון: מעיל הסלמון עם לשטוף, ולאחר מכן לסיים את הצד העליון (צד העור) עם הקרום. חזור על התהליך עם כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מעיל את החלק התחתון של המחבת עם השמן. כאשר מחומם, להוסיף את הצד הקרום של הסלמון למחבת ומבשלים, בקבוצות, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך את הדגים ולסיים בישול עד הטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לבסוף, רוטב את הצלחות עם 2 אונקיות של גרגר הנחלים/רוטב מנטה. למעלה עם סלמון ועשבי תיבול טריים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)