קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

כוסברה וסלמון מצופה זרעי חרדל

כוסברה וסלמון מצופה זרעי חרדל
אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פלפל, כוסברה וסלמון מצופה זרעי שומשום, סלמון מצופה חרדל, ו כוסברה ועוף זרעי חרדל.

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה, למזג את panko, זרעי חרדל, זרעי כוסברה ופטרוזיליה יחד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לכביסה: בקערה שנייה, למזג את החרדל עם מים 1/2 כוס, לטאטא היטב כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לטאטא את היוגורט, שמנת חמוצה, גרגיר נחלים, חומץ, נענע ושום בקערה. כדי להבטיח את התבלינים מעורבבים, לגרד את הצדדים ולהקציף בפעם שנייה. החזק בטמפרטורת החדר אם באמצעות בתוך 30 דקות, או לקרר לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עבור הסלמון: מעיל הסלמון עם לשטוף, ולאחר מכן לסיים את הצד העליון (צד העור) עם הקרום. חזור על התהליך עם כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מעיל את החלק התחתון של המחבת עם השמן. כאשר מחומם, להוסיף את הצד הקרום של הסלמון למחבת ומבשלים, בקבוצות, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך את הדגים ולסיים בישול עד הטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לבסוף, רוטב את הצלחות עם 2 אונקיות של גרגר הנחלים/רוטב מנטה. למעלה עם סלמון ועשבי תיבול טריים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)