קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כוסות גלידת שוקולד מנוונות

כוסות גלידת שוקולד מנוונות
כוסות גלידת שוקולד מנוונות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-135 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון, מוות על ידי גלידת שוקולד, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto.

הוראות

1
תרסיס מיני shortcake פאן (זמין וויליאמס-סונומה) עם תרסיס בישול nonstick.מחממים התנור שלך ל 350ºF.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את כל החומרים, למעט קינוח קפוא, בקערה של מיקסר חשמלי.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים על מהירות בינונית עד חלקה.
4
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במשך 35 עד 45 דקות.אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת הגרעינים מפן.למעלה עם קינוח קפוא ותוספות אחרות לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "