קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

כוסות הדר קפואות

כוסות הדר קפואות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל כוסות הדר קפוא. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם גלידת vanillan פרימיום, סוכר, סורבה לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות פירות הדר קפוא, פאי הדר קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.

הוראות

1
חותכים קלמנטינות חצייה חצי ומיץ אותם, להיזהר לא לקרוע את הקליפות; להשתמש מיץ כדי להפוך את סורבה קלמנטינה, או פשוט לחסוך לשימוש אחר. עם כפית קטנה, בעדינות לגרד ולהשליך את הקרומים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
סורבהסורבה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2
מניחים כוסות קלמנטיין (יהיה לך 1
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
3
על מגש להקפיא לפחות 20 דקות עד לילה; לכסות עם לעטוף פלסטיק אם הקפאה יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
הפוך clementine סורבה, אם באמצעות, או לתת עמדת סורבה שנרכשה בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. למלא כל כוס הדר באמצע הדרך עם סורבה. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
סורבהסורבה
5
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. כפית מעל סורבה למלא לחלוטין כל כוס הדר. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
6
הפוך ציפוי מרנג: בקערת ערבוב גדולה, נקייה, יבשה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד קצף, ואז לאט לשפוך סוכר ומלח. תמשיך להצליף עד שהלבנים יהיו נוקשים ונוצצים. מקצפת או מקצפת בכפית על גבי כל כוס הדר, מקפידים לכסות את כל הגלידה. הספלים יכולים להיות מוכנים עד לנקודה זו עד יום לפני ההגשה ונשמר במקפיא (לכסות עם לעטוף פלסטיק אם מקפיא יותר מ 1 שעה).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר מוכן לשרת, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים כוסות על המגש המקורר שלהם בתנור החם ואופים בקצרה עד מרנג הוא חום זהוב, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור ולהעביר שתי כוסות לכל אחד 8 צלחות קינוח קטנות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.