קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

כוסות הדר קפואות

כוסות הדר קפואות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל כוסות הדר קפוא. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם גלידת vanillan פרימיום, סוכר, סורבה לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות פירות הדר קפוא, פאי הדר קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.

הוראות

1
חותכים קלמנטינות חצייה חצי ומיץ אותם, להיזהר לא לקרוע את הקליפות; להשתמש מיץ כדי להפוך את סורבה קלמנטינה, או פשוט לחסוך לשימוש אחר. עם כפית קטנה, בעדינות לגרד ולהשליך את הקרומים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
סורבהסורבה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2
מניחים כוסות קלמנטיין (יהיה לך 1
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
3
על מגש להקפיא לפחות 20 דקות עד לילה; לכסות עם לעטוף פלסטיק אם הקפאה יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הפוך clementine סורבה, אם באמצעות, או לתת עמדת סורבה שנרכשה בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. למלא כל כוס הדר באמצע הדרך עם סורבה. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
סורבהסורבה
5
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. כפית מעל סורבה למלא לחלוטין כל כוס הדר. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סורבהסורבה
6
הפוך ציפוי מרנג: בקערת ערבוב גדולה, נקייה, יבשה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד קצף, ואז לאט לשפוך סוכר ומלח. תמשיך להצליף עד שהלבנים יהיו נוקשים ונוצצים. מקצפת או מקצפת בכפית על גבי כל כוס הדר, מקפידים לכסות את כל הגלידה. הספלים יכולים להיות מוכנים עד לנקודה זו עד יום לפני ההגשה ונשמר במקפיא (לכסות עם לעטוף פלסטיק אם מקפיא יותר מ 1 שעה).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר מוכן לשרת, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים כוסות על המגש המקורר שלהם בתנור החם ואופים בקצרה עד מרנג הוא חום זהוב, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור ולהעביר שתי כוסות לכל אחד 8 צלחות קינוח קטנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.