הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם זיתים ניסואז, מיונז, עלי טימין הרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה, סלט כוסות חסה ניסואז, ו טונה צרובה Niçoise (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף את סטייק הטונה ב 1 1/2 כפיות שמן זית. מתבלים עם הרבס דה פרובנס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
סטייק טונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. צורבים את הטונה במשך 45 שניות בכל צד, ומיד לשפשף את הדג החם עם הצד החתוך של השום. להפריש להתקרר במשך כמה דקות, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ
לטאטא יחד את הנותרים 1/4 כוס שמן זית, גרידת לימון ומיץ, טימין, המיונז, הדבש, ואת העונה עם מלח ופלפל. קוביית הטונה. לזרוק את הטונה, תפוחי אדמה, שעועית, עגבניות, זיתים, בצל, צלפים, אנשובי עם רוטב לימון בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מסדרים את סלט הטונה בכוסות החסה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.