קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

כוסות כמהין עוגיות סוכר

כוסות כמהין עוגיות סוכר
כוסות עוגיות סוכר עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 24 . זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שוקולד, חמאה, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כוסות עוגיות חמאת בוטנים אוריאו כמהין, טארט עוגיות סוכר ללא גלוטן עם כמהין מנטה מילוי, ו כוסות עוגיות סוכר קשת.

הוראות

1
תנור חום ל 191°. Lightly לרסס 24 כוסות מאפין מיני עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית למיקרוגל, מיקרוגל למחצה שוקולד אפייה וקיצור על גבוה עד חלקה ומותכת.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים על דף עוגיות ungreased. באמצעות מרית, שוקולד חלק לתוך שכבה דקה; להפריש להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בקערה גדולה, מערבבים את מרכיבי גביע העוגיות עד לבצק מתפורר. לעצב בצק לתוך כדורים קטנים; למקם כל כוס מאפין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים 10 עד 11 דקות או עד סט חום זהוב בהיר מאוד (בצק יהיה לנפח מעט). באמצעות קצה ידית סיכה מתגלגלת או כף, לחץ על הזחה במרכז כל קובץ cookie כדי ליצור כוס. מגניב לחלוטין במחבת, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר כוסות עוגיות מכוסות מאפין למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
7
בינתיים, כדי להפוך שבבי שוקולד מתולתל, להשתמש מרית מתכת כדי לגרד שכבה דקה של שוקולד מתוך גיליון עוגיות מתכת על ידי הזזה קצה מרית במהירות מתחת לשכבה של שוקולד מוקשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מריר מיקרוגל וקרם הקצפה על גבוה עד ששוקולד נמס; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
כפית מתמלאת באופן שווה לתוך כל כוס עוגייה. לחץ על תלתלי שוקולד בעדינות למרכז של כל כוס עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
גליל פירותגליל פירות
10
בואו מילוי מגניב לחלוטין לפני ההגשה.