כוסות מקרוני וגבינה עטופות בפרושוטו
כוסות מקרוני וגבינה עטופות בפרושוטו עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 202 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, פאנקו, מקרוני מרפק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תאריכים עם גבינת עיזים עטופה בפרושוטו, תאריכים עם גבינת עיזים עטופה בפרושוטו, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם תאנה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.להביא סיר גדול (כ 4 ליטרים) של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה. כאשר הפסטה היא אל דנטה, להזמין 1/4 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז.בינתיים, לחתוך את prosciutto במחצית לרוחב.
מניחים 1 פרוסה בכל באר של מחבת מאפין 12 היטב, לחיצה על prosciutto באופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים של כל באר; להפריש. ממיסים 1 כף החמאה במחבת קטנה על אש בינונית עד הקצפה.
מוסיפים את panko ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, על 4 דקות.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.בעוד הפסטה מתנקזת, לשטוף את הסיר ולנגב אותו יבש. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר על אש בינונית-נמוכה עד הקצפה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקמח הכהה מעט בצבע, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלב לאט מאוד, מקציפים אותו לתערובת קמח-חמאה. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן להחליק את כל גושים, עד התערובת מתבשלת ומתעבה, על 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, הגבינות, החרדל, המלח הנמדד והפלפל ומקציפים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
מוסיפים את הפסטה סחוטה ומערבבים לשלב.מחלקים את תערובת הפסטה בין הבארות של מחבת מאפין מוכן ומפזרים עם panko קלוי. מבשלים עד הקצוות של כוסות מק וגבינה מבעבעים מעט ואת צמרות הם חום זהוב בהיר, על 25 עד 30 דקות.
הסר את מחבת מאפין מתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. הפעל סכין קטנה סביב המערכת של כל באר כדי לשחרר ולהסיר את כוסות prosciutto.