קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסות מקרוני וגבינה עטופות בפרושוטו

כוסות מקרוני וגבינה עטופות בפרושוטו
כוסות מקרוני וגבינה עטופות בפרושוטו עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 202 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, פאנקו, מקרוני מרפק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תאריכים עם גבינת עיזים עטופה בפרושוטו, תאריכים עם גבינת עיזים עטופה בפרושוטו, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם תאנה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.להביא סיר גדול (כ 4 ליטרים) של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה. כאשר הפסטה היא אל דנטה, להזמין 1/4 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז.בינתיים, לחתוך את prosciutto במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
מניחים 1 פרוסה בכל באר של מחבת מאפין 12 היטב, לחיצה על prosciutto באופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים של כל באר; להפריש. ממיסים 1 כף החמאה במחבת קטנה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בישול פולנטהבישול פולנטה
4
מוסיפים את panko ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
5
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.בעוד הפסטה מתנקזת, לשטוף את הסיר ולנגב אותו יבש. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר על אש בינונית-נמוכה עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקמח הכהה מעט בצבע, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את החלב לאט מאוד, מקציפים אותו לתערובת קמח-חמאה. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן להחליק את כל גושים, עד התערובת מתבשלת ומתעבה, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, הגבינות, החרדל, המלח הנמדד והפלפל ומקציפים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הפסטה סחוטה ומערבבים לשלב.מחלקים את תערובת הפסטה בין הבארות של מחבת מאפין מוכן ומפזרים עם panko קלוי. מבשלים עד הקצוות של כוסות מק וגבינה מבעבעים מעט ואת צמרות הם חום זהוב בהיר, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
11
הסר את מחבת מאפין מתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. הפעל סכין קטנה סביב המערכת של כל באר כדי לשחרר ולהסיר את כוסות prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
מגישים באופן מיידי.