כוסות עגבניות שלוש שעועית
כוסות עגבניות שלוש עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 219 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ יין אדום, שן שום, שעועית ירוקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שלוש גבינות מקסיקני , ריבת שלוש פירות יער וסטרומבולי שלוש בשר .
הוראות
מניחים את השעועית הירוקה והשעועית בסיר ומכסים במים; להביא לרתיחה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את השעועית השחורה, הפלפל האדום, הבצל והכוסברה.
בצנצנת עם מכסה הדוק מערבבים את השמן, החומץ, הכמון, השום, המלח והפלפל; לנער היטב.
יוצקים על תערובת שעועית ומערבבים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
חותכים 1/4 אינץ'. פורסים את החלק העליון של כל עגבנייה; לגרוף ולזרוק עיסת. בעזרת כף מחוררת ממלאים כוסות עגבניות בתערובת שעועית.