כוסות עוגיות במילוי ביצה
כוסות עוגיות במילוי ביצה דורשות כ -55 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 26 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 30. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 146 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית רום, סוכר חום, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). "הפתעה" אולטימטיבית אוראו אנד שוקולד צ'יפס עוגיות פאדג' כוסות בראוניז , עוגת קפה במילוי פירות ורול דלעת ממולא מענג דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן, מערבבים את תערובת הפודינג, הביצה והחלב. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1 כפית תמצית.
מעבירים לקערה קטנה. מכסים את משטח הפודינג בנייר שעווה; מקררים עד לצינון.
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה חלמונים ואת יתרת התמצית.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
בקערה קטנה מערבבים סוכר ופלפל אנגלי. מעצבים את הבצק ל-1-in. כדורים; לגלגל בתערובת סוכר. בעזרת אצבעות מקומחות, לוחצים על התחתית ומעלה את דפנות כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות היטב.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה בהיר. מוציאים מיד מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ממש לפני ההגשה, מקטרים או מכפים פודינג לכוסות.
מפזרים אגוז מוסקט. שומרים בכלי אטום במקרר.