כוסות פודינג
כוסות פודינג דורש כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לך ביצים, קינמון טחון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כוסות פודינג שוקולד, כוסות פודינג מייפל, ו כוסות פודינג ביצה.
הוראות
ב-1-קוט. מיקרוגל-בטוח צלחת, חום את חלב, חשף, על גבוהה עבור 3 דקות או עד חם (לא להרתיח). בעזרת מערבל חשמלי מקציפים פנימה סוכר, ביצים, מלח ווניל.
יוצקים לשישה 4 אונקיות לא משומנות. כוסות רפרפת חסינות במיקרוגל.
מפזרים קינמון. מיקרוגל, לא מכוסה, על גבוה במשך 3-1/2 עד 4-1/2 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור פודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "