כוסות קפוצ'ינו קפואות
כוסות קפוצ'ינו קפואות יכולות להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום חזק, עוגיות וופל שוקולד, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כוסות קפוצ'ינו קפואות, קפוצ'ינו בננה קפוא, ו קפוצ'ינו עוגת גבינה קפוא קינוח.
הוראות
מערבבים ג ' לטין, קפה מיידי וקינמון בסיר בינוני. מערבבים בחלב; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על חום בינוני 5 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יוגורט, סוכר, סירופ תירס ווניל; מערבבים היטב.
יוצקים למחבת מרובעת 9 אינץ'. להקפיא 2 שעות או עד כמעט מוצק. תערובת כפית לתוך קערה גדולה של מיקסר חשמלי; לנצח על מהירות נמוכה 30 שניות. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח 2 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף.
מניחים 1 וופל על החלק התחתון של כל 12 כוסות מאפין בינוני; לכסות באופן שווה עם תערובת ציפוי מוקצף. להקפיא 2 שעות או עד המשרד. כדי לשרת, להפעיל סכין קטנה סביב הקצוות של כוסות; להסיר מחבת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. כדי לרכך מעט לפני ההגשה.