כוסות תירס עם סלט שרימפס סלסה
כוסות תירס עם סלט שרימפס סלסה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מים חמים, מיונז, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ותירס בספלי חסה, גביעי וונטון סלסה אבוקדו ותירס, ו חסילונים בגריל עם כריכי חסה ברוטב פירות טרופיים.
הוראות
כדי להכין כוסות, לשקול או בכפית קלה masa harina לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים מאסה, מלח, ואבקת צ ' ילה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מערבבים 6 כפות מים חמים ו 4 כפיות חמאה מומסת; מערבבים היטב כדי לשלב. הפוך את הבצק על משטח נקי; ללוש קלות 1 דקה. כיסוי בצק; תן לנוח 30 דקות.
מניחים את הבצק על יריעת ניילון; מכסים בגיליון אחר של ניילון נצמד.
רול בצק, עדיין מכוסה, עד עובי 1/8 אינץ'.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד.
חותכים 24 סיבובים מהבצק באמצעות חותך עגול 2 1/2 אינץ'. מעיל 24 כוסות מאפין מיניאטורי עם ספריי בישול.
מניחים 1 עגול בצק בכל כוס מאפין, לחיצה בעדינות לתוך הצדדים התחתון למעלה של כוס.
אופים ב 400 במשך 14 דקות או עד פריך ויבש. מגניב מחבתות על מתלה תיל.
כדי להכין סלט, לשלב שרימפס מבושל קצוץ, גרעיני תירס, סלסה ורדה, סלרי קצוץ דק, בצל ירוק קצוץ, ומיונז שומן מופחת; לכסות עם ניילון נצמד, וצינה 20 דקות. כפית 2 כפיות סלט שרימפס סלסה לתוך כל כוס תירס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.