מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו קמח לא מיובש, חומץ בלסמי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציר טארט, קציר טארט, ו קציר טארט ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, במעבד מזון, להוסיף הן קמחים ואת המלח ואת הדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה ואת הקורנית ואת הדופק עד טופס גושים בגודל אפונה. שמור פועם תוך הוספת החומץ ולאחר מכן את המים הקרים, 1 כף בכל פעם, לעצור כאשר הבצק רק בקושי מחזיק יחד. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומצוננים במקרר לפחות 30 דקות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 13 אינץ'. זה צריך להיות בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
5
מגלגלים את הבצק סביב המערוך ומרימים אותו למחבת טארט מחורצת בגודל 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק לקצוות ולמעלה את הצדדים, כדי לוודא לתקן את כל החורים. מגלגלים בעדינות את המערוך על פני החלק העליון של מחבת הטארט כדי להסיר את הבצק הנוסף וליצור קצה נקי. לדקור את תחתית הבצק במזלג, להניח פיסת נייר קלף על גבי, ולמלא את הקליפה טארט עם משקולות עוגה (אני משתמש סלעים מהחצר—קלאסי, אני יודע).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ואופים עד העליון נראה כמעט יבש, עוד 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בעוד הקרום מתקרר, להכין את המילוי. על תבנית אפייה, לזרוק את הסקווש עם 1/2 כף שמן זית, 1/2 מלח כפית, ואת אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מורחים בשכבה זוגית ואופים עד הדלעת מתחילה חום סביב הקצוות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, חם 1 כף שמן זית ואת השום. כאשר השום מתחיל לרחוש קצת ונעשה ריחני, מוסיפים את chard השוויצרי, פתיתי פלפל אדומים, וקורט של מלח. Sauté עד chard הוא נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Chard שוויצרי
סטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
14
לקלף ולחצות את הבצל וחתיכה דקה. באותו מחבת השתמשת עבור chard, לחמם את הנותרים 1/2 כף שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
Chard שוויצרי
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומערבבים מדי פעם עד קרמל, על 20 דקות. כאשר הבצלים הם צבע חום בהיר נחמד, מוסיפים את חומץ בלסמי, מערבבים, ומכבים את החום. הבצלים יספגו את חומץ כפי שהם להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
16
לסחוט כל עודף מים מן chard השוויצרי ולחזור לקערה. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן להוסיף את chard. לקערה עם chard, להוסיף שלושה רבעים של הסקווש, מחצית הגבינה, הבצל, וכמה טחנות של פלפל שחור. בעדינות לערבב הכל יחד לשפוך לתוך מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Chard שוויצרי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוף
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
17
מורחים לשכבה זוגית. לפזר את הדלעת הנותרים וגבינה על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
סכין קילוף
18
אופים בתנור עד הביצה הוא רק להגדיר ואת החלק העליון הוא השחמה, 24 עד 28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
הסר את הטארט מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך לפרוסות והגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
זה יכול להיעשות גם במחבת springform אם אין לך מחבת מחורץ טארט. בגלל מחבתות springform רבות הן על 9 אינץ ' סביב, הקרום יהיה קצת עבה, כדי להיות בטוח ללחוץ על הבצק בעדינות את הצדדים של המחבת בשכבה אפילו, בדיוק כפי שהיית מחבת טארט. המילוי יהיה גם טיפה יותר עמוק, אז להוסיף כמה דקות לזמן האפייה הסופי.