מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו קמח לא מיובש, חומץ בלסמי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציר טארט, קציר טארט, ו קציר טארט ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, במעבד מזון, להוסיף הן קמחים ואת המלח ואת הדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת הקורנית ואת הדופק עד טופס גושים בגודל אפונה. שמור פועם תוך הוספת החומץ ולאחר מכן את המים הקרים, 1 כף בכל פעם, לעצור כאשר הבצק רק בקושי מחזיק יחד. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומצוננים במקרר לפחות 30 דקות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 13 אינץ'. זה צריך להיות בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מגלגלים את הבצק סביב המערוך ומרימים אותו למחבת טארט מחורצת בגודל 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק לקצוות ולמעלה את הצדדים, כדי לוודא לתקן את כל החורים. מגלגלים בעדינות את המערוך על פני החלק העליון של מחבת הטארט כדי להסיר את הבצק הנוסף וליצור קצה נקי. לדקור את תחתית הבצק במזלג, להניח פיסת נייר קלף על גבי, ולמלא את הקליפה טארט עם משקולות עוגה (אני משתמש סלעים מהחצר—קלאסי, אני יודע).
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ואופים עד העליון נראה כמעט יבש, עוד 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בעוד הקרום מתקרר, להכין את המילוי. על תבנית אפייה, לזרוק את הסקווש עם 1/2 כף שמן זית, 1/2 מלח כפית, ואת אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
מורחים בשכבה זוגית ואופים עד הדלעת מתחילה חום סביב הקצוות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, חם 1 כף שמן זית ואת השום. כאשר השום מתחיל לרחוש קצת ונעשה ריחני, מוסיפים את chard השוויצרי, פתיתי פלפל אדומים, וקורט של מלח. Sauté עד chard הוא נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Chard שוויצרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
14
לקלף ולחצות את הבצל וחתיכה דקה. באותו מחבת השתמשת עבור chard, לחמם את הנותרים 1/2 כף שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Chard שוויצרי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומערבבים מדי פעם עד קרמל, על 20 דקות. כאשר הבצלים הם צבע חום בהיר נחמד, מוסיפים את חומץ בלסמי, מערבבים, ומכבים את החום. הבצלים יספגו את חומץ כפי שהם להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
16
לסחוט כל עודף מים מן chard השוויצרי ולחזור לקערה. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן להוסיף את chard. לקערה עם chard, להוסיף שלושה רבעים של הסקווש, מחצית הגבינה, הבצל, וכמה טחנות של פלפל שחור. בעדינות לערבב הכל יחד לשפוך לתוך מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Chard שוויצרי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מורחים לשכבה זוגית. לפזר את הדלעת הנותרים וגבינה על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוף
18
אופים בתנור עד הביצה הוא רק להגדיר ואת החלק העליון הוא השחמה, 24 עד 28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר את הטארט מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך לפרוסות והגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
זה יכול להיעשות גם במחבת springform אם אין לך מחבת מחורץ טארט. בגלל מחבתות springform רבות הן על 9 אינץ ' סביב, הקרום יהיה קצת עבה, כדי להיות בטוח ללחוץ על הבצק בעדינות את הצדדים של המחבת בשכבה אפילו, בדיוק כפי שהיית מחבת טארט. המילוי יהיה גם טיפה יותר עמוק, אז להוסיף כמה דקות לזמן האפייה הסופי.