סלט פריזה עם לארדונים וביצים עלומות
סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 260 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, פריזה, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו סלט פריזה עם לארדונים וביצים עלומות, פריזה עם לארדונים וביצים עלומות, ו סלט פריסצ'ה עם פנצ' טן וביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
קרעו פריזה לחתיכות בגודל ביס והכניסו לקערה גדולה. אם משתמשים בבייקון לוח, חותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים פרוסות בייקון לרוחב למקלות בעובי 1/4 אינץ ' (לארדונים).
במחבת כבדה מבשלים בייקון על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ומסירים את המחבת מהאש.
הכינו מחבת נוספת עם מים חמים בגודל 1 אינץ'. ממלאים חצי סיר של 4 ליטר במים ומערבבים פנימה חומץ לבן. הביאו נוזלים לרתיחה חשופה. שוברים כל ביצה לכוס תה. שקופיות 1 ביצה לתוך מבעבע נוזל ומייד לדחוף לבן סביב חלמון עם כף מחוררת, נע ביצה בעדינות. (ביצה תהפוך אליפסה, עם חלמון מכוסה לחלוטין על ידי לבן.)
להוסיף הנותרים 3 ביצים באותו אופן. מבשלים ביצים בערך 1 1/2 דקות לחלמונים נוזלים עד כ -3 דקות לחלמונים יציבים. (הגשת סלט זה עם חלמונים נוזליים ולא מבושלים לחלוטין עשויה להדאיג אם יש בעיה בסלמונלה באזורכם.) העבירו מיד ביצים למחבת מים חמים. מחממים בייקון במחבת על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים חומץ יין אדום ומרתיחים 5 שניות. שופכים מיד רוטב חם על פריזה וזורקים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים סלט בין 4 צלחות ומעליהם ביצים עלומות סחוטות. מתבלים ביצים במלח ופלפל ומגישים מיד סלט.