כופתאות בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כופתאות בטטה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גבינת פרמזן, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו כופתאות עוף ובטטה, מרק מיסו עם כופתאות בטטה, ו מרק מיסו עם כופתאות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור את כל תפוחי האדמה עם מזלג, ולאפות על מחבת ג ' לי רול 1 שעה.
תפוחי אדמה מגניבים 20 דקות. לקלף ומחית עד חלקה.
מוסיפים גבינה ואת 4 המרכיבים הבאים, ומערבבים עד חלקה. מקפלים בקמח רק עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל 4 מנות שוות; אבק עם קמח.
גלגל כל אחד לתוך חבל בקוטר 3/4 אינץ ' על משטח משוריין היטב.
חותכים לחתיכות 1 אינץ'; מניחים כופתאות על תבנית אפייה מקומטת קלות.
כופתאות בישול, 10 עד 12 בכל פעם, ב 3 qt. מים רותחים על חום בינוני-גבוה, 3 דקות.