כופתאות בייגלה
צריך מנה צמחונית בצד? כופתאות בייגלה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, בייגלה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בייגלה Knödel (כופתאות בייגלה), כופתאות בייגלה גרמניות (Serviettenknödel), ו כופתאות בייגלה עם פטריות מוקרם Chanterelle (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מחממים את החלב רק עד שהוא מתבשל.
הסר מהחום והוסף את הבייגלה. לכסות ולתת לעמוד עד מתרכך, על 30 דקות. מסננים את הבייגלה, לחיצה כדי להסיר כמה שיותר חלב ככל האפשר.
מעבירים את הבייגלה לקערה.
בינתיים, במחבת קטנה, להמיס 1 כף של החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 7 דקות. לגרד את הבצל לתוך הקערה עם בייגלה ולהוסיף את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לעורר את הביצה.
הגדר גיליון 14 אינץ ' ארוך של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה. כפית את תערובת הכופתה על גבי ולעטוף את הפלסטיק סביב התערובת, בעיצוב אותו לתוך 6-by-2-inch יומן. לקשור את הקצוות. לעטוף את הכופתה שוב בפלסטיק ולקשור את הקצוות שוב.
מוסיפים את הבצק העטוף ומשקל אותו עם מכסה כבד. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הכופתה היא מוצקה, על 25 דקות. בזהירות להעביר את הכופתה אל משטח עבודה ולתת מגניב. לפתוח אותו ולחתוך לשישה פרוסות בעובי 1 אינץ'.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה.
מוסיפים את כופתאות בייגלה ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה פריך, על 5 דקות.