כופתאות בייקון וכופתאות כבש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 124 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו רמפה קמחי & קונפי רמפה.
הוראות
1
עבור הבצק: מניחים קמח בקערה של מעבד מזון. עם ריצת מכונה, טפטוף איטי במים עד בצק מלוכד נוצר (אתה כנראה לא צריך את כל המים). אפשר לבצק לרכוב סביב המעבד למשך 30 שניות. טופס לתוך כדור באמצעות ידיים מקומטות ולהעביר לקערה. מכסים במגבת לחה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
שלב רמפות, כרוב מנוקז, בייקון, חזיר, זנגביל, רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום ויין אורז במעבד מזון ודופק עד לתערובת דמוית הדבק נוצר, כ -15 פעימות קצרות, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
יין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רמפות
מיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מיקרוגל כדור קטן של המילוי בקערה במשך 10 שניות ולאכול אותו לטעום לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים עוד מלח, רוטב סויה או סוכר לפי הצורך וחוזרים על שלב הטעימות / התיבול עד למילוי הטעם כמו שאתה רוצה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
כדי להפוך את הכופתאות: לחלק את הבצק לתוך 4 חלקים, וכל קטע לתוך 10 כדורים בגודל כף קטנה, מה שהופך 40 כדורים בסך הכל. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל כל כדור לתוך עגול 3 1/2-ל 4 אינץ ' בקוטר. עטיפות מחסנית ולשמור תחת פלסטיק עד שכולם מגולגלים החוצה.
כדי ליצור כופתאות, מניחים 1 כף מילוי במרכז עטיפה. להרטיב את הקצוות של העטיפה עם קצה אצבע רטוב או מברשת מאפה. מקפלים לחצי וצובטים את הפינה הימנית התחתונה סגורה. קפלו את הקצה הקדמי של העטיפה שוב ושוב, צובטים את הקצה נסגר לאחר כל קפלים עד הכופתה כולה אטום.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
11
העברת כופתאות אטומות ללוח עץ מקומח קלות או קלף מצופה.
מוסיפים 6 עד 12 כופתאות ומרתיחים עד שהם צפים (בערך 1 דקה). המשך רותחים במשך 2 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת עם עכביש רשת תיל או כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
חום 3 כפות שמן צמחי במחבת nonstick 10 אינץ ' או בתחתית של ווק יצוק מתובל היטב על חום בינוני עד מנצנץ. בזהירות להוסיף כופתאות שטוח בצד למטה ומבשלים, מתערבל מדי פעם, עד התחתון של כופתאות הם חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים מיד עם רוטב טבילה. חזור על שלב 7 עם כופתאות שנותרו, עובד בקבוצות.