קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

כופתאות בייקון ושיפוע

כופתאות בייקון ושיפוע
כופתאות בייקון וכופתאות כבש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 124 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו רמפה קמחי & קונפי רמפה.

הוראות

1
עבור הבצק: מניחים קמח בקערה של מעבד מזון. עם ריצת מכונה, טפטוף איטי במים עד בצק מלוכד נוצר (אתה כנראה לא צריך את כל המים). אפשר לבצק לרכוב סביב המעבד למשך 30 שניות. טופס לתוך כדור באמצעות ידיים מקומטות ולהעביר לקערה. מכסים במגבת לחה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים שמן צמחי בווק על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים רמפות ומבשלים, ערבוב ומתגלגל לעתים קרובות, עד השחמה קלה וריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רמפותרמפות
3
מעבירים לקערה ומוחקים את ווק.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מניחים כרוב ומלח במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, כעשר פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים למסננת משובחת מעל קערה. אפשר לנוח במשך 30 דקות כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלב רמפות, כרוב מנוקז, בייקון, חזיר, זנגביל, רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום ויין אורז במעבד מזון ודופק עד לתערובת דמוית הדבק נוצר, כ -15 פעימות קצרות, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
רמפותרמפות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מיקרוגל כדור קטן של המילוי בקערה במשך 10 שניות ולאכול אותו לטעום לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים עוד מלח, רוטב סויה או סוכר לפי הצורך וחוזרים על שלב הטעימות / התיבול עד למילוי הטעם כמו שאתה רוצה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
כדי להפוך את הכופתאות: לחלק את הבצק לתוך 4 חלקים, וכל קטע לתוך 10 כדורים בגודל כף קטנה, מה שהופך 40 כדורים בסך הכל. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל כל כדור לתוך עגול 3 1/2-ל 4 אינץ ' בקוטר. עטיפות מחסנית ולשמור תחת פלסטיק עד שכולם מגולגלים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
כדי ליצור כופתאות, מניחים 1 כף מילוי במרכז עטיפה. להרטיב את הקצוות של העטיפה עם קצה אצבע רטוב או מברשת מאפה. מקפלים לחצי וצובטים את הפינה הימנית התחתונה סגורה. קפלו את הקצה הקדמי של העטיפה שוב ושוב, צובטים את הקצה נסגר לאחר כל קפלים עד הכופתה כולה אטום.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
11
העברת כופתאות אטומות ללוח עץ מקומח קלות או קלף מצופה.
1
מערבבים רוטב סויה, חומץ, סוכר וג ' ינג ' ר בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 6 עד 12 כופתאות ומרתיחים עד שהם צפים (בערך 1 דקה). המשך רותחים במשך 2 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת עם עכביש רשת תיל או כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
חום 3 כפות שמן צמחי במחבת nonstick 10 אינץ ' או בתחתית של ווק יצוק מתובל היטב על חום בינוני עד מנצנץ. בזהירות להוסיף כופתאות שטוח בצד למטה ומבשלים, מתערבל מדי פעם, עד התחתון של כופתאות הם חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים מיד עם רוטב טבילה. חזור על שלב 7 עם כופתאות שנותרו, עובד בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה