כופתאות בסגנון סיני
כופתאות בסגנון סיני עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 186 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם עלי כוסברה, מלח ופלפל, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כופתאות סיניות, כופתאות ופוטסטיקים סיניים, ו כופתאות עוף סיניות.
הוראות
מקציפים את הקמח עם המלח ומערבבים פנימה את המים עד שהבצק מדובלל. הופכים לקרש מקומח קלות ולשים בקצרה; הבצק צריך להיות רך וגמיש אך לא דביק מדי. לנוח, מכוסה, בזמן שאתה מכין את המילוי והרוטב.
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עד לאיחוד יסודי. כדי לבדוק אם יש תיבול, מטגנים מעט בשמן חם עד שהוא פשוט מבושל. התאם את התיבול לפי הצורך.
שלב את כל 2 המרכיבים מלבד האחרונים בקערה לטבילה.
מפזרים מעל את הבזיליקום והבנרו.
מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק, או חתיכות ממנו, בעובי של כ-1/8 אינץ ' (דק מדי והבצק ייקרע כשממלאים את הכופתאות).
חותכים עיגולים בעזרת חותך עגול בגודל 3 אינץ'. מכסים את הבצק במגבת צדדית או בחתיכת ניילון בזמן העבודה. יש קערה קטנה של מים לידך.
מניחים כף מילוי מועטה באמצע עיגול בצק, ולוחצים אותה כך שתתפשט מעט לכיוון שולי הצד של הבצק. בעזרת קצה האצבע או מברשת מאפה קטנה הרטיבו את קצה הבצק. מקפלים את הבצק כלפי מעלה סביב המילוי כך שהמילוי יושב על משטח העבודה-זה החלק התחתון של הכופתה שלך-והתפר נמצא בין האצבעות. קפלו את הבצק שפונה אליכם, בערך 6 פעמים, לחצו אותו על הגב לאיטום-יש לקפל רק את החלק הקדמי של הכופתה. פינות הכופתה צריכות להתכרבל מעט ממך, לכיוון הצד הלא מחומם.
מחממים מחבת, גדולה מספיק כדי להכיל את מספר הכופתאות שתרצו לבשל על אש גבוהה.
מוסיפים ציפוי דק של שמן, חום, ולאחר מכן מוסיפים את כופתאות במעגלים קונצנטריים. הם צריכים להיות נוגעים ללב. מבשלים עד שהתחתיות מזהיבות, 3 או 4 דקות (מנמיכים את האש אם הם משחימים מהר מדי).
הוסיפו מספיק מים שיגיעו בערך 1/4 מהדרך במעלה דפנות הכופתאות-הם יתיזו. מכסים את המחבת, מכוונים את האש כך שהמים רותחים ומבשלים כ-7 דקות. חשפו את המחבת, ואם נותרו מים, הניחו לה להתבשל. בדקו את תחתית הכופתאות-אם הם צריכים להשחים עוד קצת, תנו להם, הוסיפו עוד קצת שמן במידת הצורך.
מגישים את הכופתאות מיד, מטפטפים ברוטב טבילה ומקושטים בכוסברה ופלחי ליים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.