קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

כופתאות בסגנון סיני

כופתאות בסגנון סיני
כופתאות בסגנון סיני עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 186 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם עלי כוסברה, מלח ופלפל, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כופתאות סיניות, כופתאות ופוטסטיקים סיניים, ו כופתאות עוף סיניות.

הוראות

1
מקציפים את הקמח עם המלח ומערבבים פנימה את המים עד שהבצק מדובלל. הופכים לקרש מקומח קלות ולשים בקצרה; הבצק צריך להיות רך וגמיש אך לא דביק מדי. לנוח, מכוסה, בזמן שאתה מכין את המילוי והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עד לאיחוד יסודי. כדי לבדוק אם יש תיבול, מטגנים מעט בשמן חם עד שהוא פשוט מבושל. התאם את התיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שלב את כל 2 המרכיבים מלבד האחרונים בקערה לטבילה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים מעל את הבזיליקום והבנרו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק, או חתיכות ממנו, בעובי של כ-1/8 אינץ ' (דק מדי והבצק ייקרע כשממלאים את הכופתאות).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים עיגולים בעזרת חותך עגול בגודל 3 אינץ'. מכסים את הבצק במגבת צדדית או בחתיכת ניילון בזמן העבודה. יש קערה קטנה של מים לידך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים כף מילוי מועטה באמצע עיגול בצק, ולוחצים אותה כך שתתפשט מעט לכיוון שולי הצד של הבצק. בעזרת קצה האצבע או מברשת מאפה קטנה הרטיבו את קצה הבצק. מקפלים את הבצק כלפי מעלה סביב המילוי כך שהמילוי יושב על משטח העבודה-זה החלק התחתון של הכופתה שלך-והתפר נמצא בין האצבעות. קפלו את הבצק שפונה אליכם, בערך 6 פעמים, לחצו אותו על הגב לאיטום-יש לקפל רק את החלק הקדמי של הכופתה. פינות הכופתה צריכות להתכרבל מעט ממך, לכיוון הצד הלא מחומם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מחממים מחבת, גדולה מספיק כדי להכיל את מספר הכופתאות שתרצו לבשל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים ציפוי דק של שמן, חום, ולאחר מכן מוסיפים את כופתאות במעגלים קונצנטריים. הם צריכים להיות נוגעים ללב. מבשלים עד שהתחתיות מזהיבות, 3 או 4 דקות (מנמיכים את האש אם הם משחימים מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הוסיפו מספיק מים שיגיעו בערך 1/4 מהדרך במעלה דפנות הכופתאות-הם יתיזו. מכסים את המחבת, מכוונים את האש כך שהמים רותחים ומבשלים כ-7 דקות. חשפו את המחבת, ואם נותרו מים, הניחו לה להתבשל. בדקו את תחתית הכופתאות-אם הם צריכים להשחים עוד קצת, תנו להם, הוסיפו עוד קצת שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים את הכופתאות מיד, מטפטפים ברוטב טבילה ומקושטים בכוסברה ופלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
סיד טריזסיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאבקת חמש תבלין סיניתאבקת חמש תבלין סינית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שחורחומץ שחור11 כף אורגנו מיובשהדבק צ'יליהדבק צ'ילי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסהדבק צ'יליהדבק צ'ילי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית קצוץ טריעירית קצוץ טרי48שרימפס וורידיםעלי כוסברה, לקישוטעלי כוסברה, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה2ללא עצמות ברווז השדיים ורגליים עם עור, לשים דרך בשר מטחנת מצויד עם בינוני להבללא עצמות ברווז השדיים ורגליים עם עור, לשים דרך בשר מטחנת מצויד עם בינוני להב1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1פלפל habanero, טחוןפלפל habanero, טחון11 כף אורגנו מיובש4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי48שרימפס וורידיםפלחי ליים, לקישוטפלחי ליים, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי נענע קצוצים טרייםעלי נענע קצוצים טריים48שרימפס וורידיםשמן בוטנים, לבישולשמן בוטנים, לבישול591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות48שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב סאבוי קצוץ דקכרוב סאבוי קצוץ דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל ירוק קצוץ טריבצל ירוק קצוץ טרי11 כף אורגנו מיובשעלי בזיליקום תאילנדיים קצוצים טרייםעלי בזיליקום תאילנדיים קצוצים טריים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.