כופתאות בשר מאודות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך רוטב סויה, קורנפלור, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו כופתאות בשר מאודות, כופתאות מאודות, ו כופתאות חזיר מאודות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך כופתאות בשר בקר, לערבב רוטב סויה קורנפלור בקערה גדולה. מערבבים גזר, בצל, כוסברה ומלח.
מוסיפים בשר בקר; מערבבים היטב. תערובת צורה לתוך 30 כדורי בשר, באמצעות כ 1 כף עבור כל; להפריש.
מערבבים Bisquick ומים רותחים בקערה בינונית עד צורות בצק רכות. מערבבים במים קרים עד הבצק יוצר כדור (הבצק יהיה דביק). מחלקים בצק לשניים. להחזיר חצי בצק לקערה; לכסות ולהניח בצד. מחלקים את החצי השני של הבצק ל -15 כדורים.
מגלגלים כל כדור לתוך מעגל 3 אינץ ' על פני השטח זרועים ביסקוויק.
מניחים 1 כדורי בשר במרכז כל עיגול בצק. מקפלים בצק ומסביב כדורי בשר, המאפשר כדורי בשר להראות בחלק העליון. הקש בצק בחוזקה סביב כדורי בשר, קפלים כדי להתאים. בעדינות לשטח את התחתית של כל כופתה. חזור עם בצק שנותר כדורי בשר.
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ ' בסיר 3 ליטר (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מניחים כופתאות, צד פתוח למעלה, בסל כך הקצוות לא לגעת. (אם כל הכופתאות לא יתאימו בסל, מקררים את השארית עד מוכן קיטור.) מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כופתאות כיסוי וקיטור 16 עד 18 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, להכין רוטב טבילה סויה. בקערה קטנה, מערבבים יחד חומץ ורוטב סויה.
הסר כופתאות מ steamer. לחץ בצק בחוזקה סביב כדורי בשר.