כופתאות התפוחים של אמא
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את כופתאות התפוחים של אמא. מנה אחת מכילה 586 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, סוכר, שמנת כבדה ותפוחים חמוצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: כופתאות תפוח מהפך של אמא , כופתאות עוף וחמאה של אמא , וכוסאות תפוחים .
הוראות
לסירופ, בסיר קטן, מביאים את המים, הסוכר, הקינמון והאגוז מוסקט לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; להוסיף חמאה וצבעי מאכל אם רוצים. מערבבים עד שהחמאה נמסה; לְהַפְרִישׁ.
לכופתאות, בקערה קטנה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; לחתוך קיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים חלב בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור.
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק לתבנית של 18 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מניחים תפוח במרכז כל ריבוע.
מערבבים 2 כפיות סוכר, קינמון ואגוז מוסקט; מפזרים מעל תפוחים. מנקד בחמאה. העלה את פינות המאפה למרכז; לצבוט קצוות כדי לאטום.
מניחים ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
יוצקים סירופ על כופתאות; מפזרים את יתרת הסוכר.
אופים ב-375 מעלות למשך 35 דקות או עד שהמאפה מזהיב ותפוחים רכים.