כופתאות חזיר
כופתאות חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 246 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו זנגביל, חזיר טחון, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: כופתאות חזיר, חזיר וכופתאות, ו כופתאות חזיר.
הוראות
מערבבים יחד קמח ו 1/2 כוס מים פושרים בקערה עד הבצק נוצר. ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה, 1 עד 2 דקות, ואז לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 10 דקות.
בעוד הבצק עומד, ג ' ינג 'ר חצי, ואז דק קוצצים 1 חצי לחתוך הנותרים חצי לתוך גפרורים דק מאוד (פחות מ 1/8 אינץ' עבה).
שלב 5 כפות רוטב סויה עם ג ' ינג ' ר גפרורים בקערה קטנה.
שמור 2 כפות בצל ירוק לקישוט, ולאחר מכן דק קוצצים את שארית ולשים בקערה יחד עם חזיר, ג ' ינג ' ר קצוץ דק, ונותר 3 כפות רוטב סויה. ללוש בעדינות עם הידיים בקערה עד רק בשילוב. צ ' יל, מכוסה, 10 דקות.
בעוד תערובת חזיר צמרמורות, קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר ואבק בקלילות עם קמח, ולאחר מכן בעדינות אבק משטח עבודה עם קמח. חצי בצק ולעטוף מחדש 1 חצי. פט נשאר חצי לתוך ריבוע שטוח.
מרדדים את הבצק לתוך ריבוע 13 אינץ '(פחות מ 1/8 אינץ ' עבה) עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות, אבק משטח עבודה עם קמח נוסף לפי הצורך, ולאחר מכן לחתוך 12 סיבובים (קרוב מאוד זה לזה) באמצעות חותך עוגיות. (אם הבצק דבק חותך, חותך לטבול קל בקמח ולנער עודף לפני חיתוך כל סיבוב.) שאריות מילואים.
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה מרופדת ומכסים באופן רופף עם שכבה נוספת של מגבות נייר מאובקות קלות (למעלה) בקמח.
מגלגלים את מחצית הבצק שנותרה וחותכים 12 סיבובים נוספים באותו אופן, ולאחר מכן מעבירים סיבובים לתבנית אפייה מרופדת.
מערבבים שאריות בצק ועוטפים בניילון נצמד, ואז נותנים לעמוד לפחות 10 דקות.
בעוד שאריות עומדות, להתחיל להרכיב כופתאות. קו עוד תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר ואבק קלות עם קמח. שים 1 עיגול בצק על אצבעות יד 1 ליד כף היד ולשים 2 כפות מעוגלות מעט תערובת חזיר במרכז עגול. מקפלים עגול לשניים, סוגר מילוי, וצביטה הקצוות יחד כדי לאטום. שים כופתה על תבנית אפייה מרופדת טופס 23 יותר כופתאות באותו אופן (ייתכן שיש לך קצת מילוי שנשאר). כופתאות כיסוי רופף עם יותר מגבות נייר.
רול החוצה שאריות לתוך 10 אינץ 'מרובע (פחות מ 1/8 אינץ' עבה) לחתוך 8 יותר סיבובים. טופס 8 יותר כופתאות בסך הכל 3
בעדינות טיפה את כל הכופתאות לתוך סיר 6-8 ליטר של מים רותחים, ערבוב בעדינות פעם אחת כדי למנוע דבק, ומבשלים 6 דקות. (כופתאות יצופו למעלה בזמן הבישול.)
מעבירים כופתאות עם כפית מחוררת לצלחת הגשה ומפזרים בצל ירוק שמור.
מגישים עם רוטב ג ' ינג ' ר טבילה.
כופתאות ניתן ליצור 1 יום קדימה. צמרמורת בשכבה 1, לא נוגע, על גיליון אפייה מרופדת, רופף אבל מכוסה לחלוטין בניילון נצמד.