קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות משמש

כופתאות משמש
כופתאות משמש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 826 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, סירופ תירס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כופתאות משמש, כופתאות משמש תפוחי אדמה, ו Wachauer Aprikosenknodel (כופתאות משמש).

הוראות

1
לסיר בינוני, מוסיפים משמשים, מים וגרידת לימון. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד משמשים הם מאוד רך הנוזל מצטמצם כ 2 כפות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מעבירים את התערובת למעבד מזון, ורוטב גס עם חמאה, סוכר, מיץ לימון, ליקר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(מקרטון)(מקרטון)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מברשת קצוות של עטיפות wonton עם מים. כף 1 כפית כפית משמש גדושה מילוי לתוך עטיפת וונטון. לקפל ולסגור, איטום הקצוות על ידי צובט אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מניחים על מחבת הסדין מפוזר קלות עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
באמצעות מברשת מאפה יבש, אבק את הכופתאות ללא קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
מברישים את תחתית הכופתאות עם חמאה מומסת ומניחים במחבת ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים מים ומכסים את המחבת, מהבילים את הכופתאות עד שהן שקופות למחצה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את wontons מן המחבת ומפזרים שקדים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים עם רוטב שמנת מייפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
10
להמיס חמאה במחבת, להוסיף את השקדים, ו לטגן, תוך ערבוב כל הזמן, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.;
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
12
בסיר כבד קטן, מערבבים את השמנת הכבדה עם סירופ מייפל וסירופ תירס קל. מבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב, עד שהוא מעובה מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
מעבירים את הרוטב לקערה ומגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםליקר שקדיםליקר שקדים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסיםשקדים פרוסים170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'משמשים מיובשים מקליפורניהמשמשים מיובשים מקליפורניה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה מומסתחמאה מומסת11 כף אורגנו מיובש6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק2חתיכות טופי הית' בר6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 כף אורגנו מיובששרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1חתיכות טופי הית' ברכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 כף אורגנו מיובש1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2חתיכות טופי הית' בר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון20עטיפות wonton, מופשר אם קפוא ומכוסה רופף עם מגבת נייר לחה כדי למנוע ייבושעטיפות wonton, מופשר אם קפוא ומכוסה רופף עם מגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש