קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

כופתאות סטייק 'נ' עגולות

כופתאות סטייק 'נ' עגולות
ניתן להכין את המתכון עגול סטייק 'נ' כופתאות תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 619 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-32 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.82$ למנה, המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, קמח, פירורי לחם ופטריות. זה מושלם ליום האהבה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק עגול עם כופתאות, סטייק עגול ברביקיו וסטייק עגול ברביקיו.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח והפפריקה; מוסיפים בשר בקר בקבוצות ומנערים לציפוי. בתנור הולנדי מבשלים בשר בקר ובצל בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את המים, המלח והפלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 35-45 דקות. מערבבים פנימה מרק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3
לכופתאות, בקערה גדולה, מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מערבבים חלב ושמן רק עד להרטיב. בצלחת רדודה מערבבים פירורי לחם וחמאה. זרוק כפות גדושות של בלילת כופתאות לתערובת פירורים; לפנות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים את תערובת הבקר החמה ל-2-1/2-Qt משומן. תבנית אפייה. למעלה עם כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמבעבע וזהוב וקיסם הננעץ בכופתאות יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

4חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק עגול ללא עצמות בשר, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסטייק עגול ללא עצמות בשר, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1621 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם רכיםפירורי לחם רכים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)561 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1אוראו ממולאים כפוליםזרעי סלריזרעי סלרי283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול קרם מרוכז של מרק פטריות, לא מחוזקיכול קרם מרוכז של מרק פטריות, לא מחוזק1אוראו ממולאים כפוליםבצל מיובשבצל מיובש250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2441 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'jars each) whole mushrooms, drainedjars each) whole mushrooms, drained255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'jars each) whole mushrooms, drainedjars each) whole mushrooms, drained1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים473חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל פנינה קפוא, מופשרבצל פנינה קפוא, מופשר0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1אוראו ממולאים כפולים1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1חתיכות טופי הית' ברמרווה משופשפתמרווה משופשפת1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5911 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק עגול. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.