קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

כופתאות סטייק 'נ' עגולות

כופתאות סטייק 'נ' עגולות
ניתן להכין את המתכון עגול סטייק 'נ' כופתאות תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 619 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-32 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.82$ למנה, המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, קמח, פירורי לחם ופטריות. זה מושלם ליום האהבה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק עגול עם כופתאות, סטייק עגול ברביקיו וסטייק עגול ברביקיו.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח והפפריקה; מוסיפים בשר בקר בקבוצות ומנערים לציפוי. בתנור הולנדי מבשלים בשר בקר ובצל בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את המים, המלח והפלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 35-45 דקות. מערבבים פנימה מרק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4 צלעות סלרי, חתוכות לקוביות של 1/2 אינץ'4 צלעות סלרי, חתוכות לקוביות של 1/2 אינץ'
3
לכופתאות, בקערה גדולה, מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מערבבים חלב ושמן רק עד להרטיב. בצלחת רדודה מערבבים פירורי לחם וחמאה. זרוק כפות גדושות של בלילת כופתאות לתערובת פירורים; לפנות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים את תערובת הבקר החמה ל-2-1/2-Qt משומן. תבנית אפייה. למעלה עם כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
5
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמבעבע וזהוב וקיסם הננעץ בכופתאות יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק עגול. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.