כופתאות סטייק 'נ' עגולות
ניתן להכין את המתכון עגול סטייק 'נ' כופתאות תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 619 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-32 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.82$ למנה, המתכון הזה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, קמח, פירורי לחם ופטריות. זה מושלם ליום האהבה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק עגול עם כופתאות, סטייק עגול ברביקיו וסטייק עגול ברביקיו.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח והפפריקה; מוסיפים בשר בקר בקבוצות ומנערים לציפוי. בתנור הולנדי מבשלים בשר בקר ובצל בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים את המים, המלח והפלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 35-45 דקות. מערבבים פנימה מרק ופטריות.
לכופתאות, בקערה גדולה, מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מערבבים חלב ושמן רק עד להרטיב. בצלחת רדודה מערבבים פירורי לחם וחמאה. זרוק כפות גדושות של בלילת כופתאות לתערובת פירורים; לפנות למעיל.
מעבירים את תערובת הבקר החמה ל-2-1/2-Qt משומן. תבנית אפייה. למעלה עם כופתאות.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמבעבע וזהוב וקיסם הננעץ בכופתאות יוצא נקי.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק עגול. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.