כופתאות סיניות בשרניות
כופתאות סיניות בשרניות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, בשר טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . וזה טוב. נסו כופתאות ביצים סיניות, כופתאות סיניות, ו Potstickers (כופתאות סיניות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד בשר בקר, כרוב, גזר ובצל. מערבבים את הביצה, סוכר, מלח, רוטב סויה, ושמן צמחי.
מניחים כפית גדולה של מילוי במרכז עור הכופתה. להרטיב את הקצוות של וונטון עם כמה טיפות מים. לאחר מכן מקפלים את הכופתה לשניים, וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום. ליצור דפוס אדווה לאורך קצה צבט על ידי צובט בעדינות דוחף יחד קטעים קטנים שלו. חזור עם כופתאות שנותרו.
מרתיחים את הכופתאות במים עד שהן צפות למעלה, בערך 5 דקות.