כופתאות קמח תירס אפויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כופתאות קמח תירס אפויות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 230 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו ירקות לפת עם כופתאות קמח תירס, ירקות מבושלים עם כופתאות קמח תירס, ו קולארד דרומי עם כופתאות קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים.
שלב חלב ושמן; מערבבים לחומרים יבשים. מביאים מרק לרתיחה; בזהירות להעביר 2-1/2-קט. תבנית אפייה עגולה. זרוק את הבלילה בשש תלוליות על מרק.
מכסים ואופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתא יוצא נקי (אל תרימו את הכיסוי בזמן האפייה).
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.