כופתאות תפוח II
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב 1 1/2 כוסות סוכר, מים, 1/4 כפית קינמון, 1/8 כפית אגוז מוסקט וצבע מאכל. מביאים לרתיחה, להסיר מחום ומערבבים 3 כפות חמאה. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות סכינים או בלנדר מאפה, עד תערובת דומה פירורים גסים.
יוצקים חלב, בבת אחת, ומערבבים כדי ליצור בצק. על משטח מקומח, מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ', 12x18 מלבן.
חותכים לריבועים 6-6 אינץ'.
מניחים תפוח שלם, קלוף וקרום במרכז כל כיכר מאפה. אבק כל תפוח עם תערובת של סוכר, קינמון ואגוז מוסקט. נקודה עם כף חמאה. להרטיב את הקצוות של כיכר המאפה, להביא את הפינות יחד בחלק העליון של התפוח, ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתאות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
יוצקים את הסירופ על הכופתאות ומפזרים סוכר נוסף, אם תרצה בכך.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, עד שהתפוחים רכים.