כופתאות תפוחי אדמה עם בייקון ובצל
כופתאות תפוחי אדמה עם בייקון ובצל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בייקון, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה קלוי עם בצל מקורמל ובייקון, תבשיל תפוחי אדמה עם זיתים, פטריות, בייקון ובצל, ו בשר צבי עם בטטה, בצל פנינה ובייקון מעושן.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים תפוחי אדמה במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ דק.
מוסיפים ביצים, ודופק כמה פעמים לשלב.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק עבה מאוד.
מניחים את הבצק על ידי כפיות לתוך מים רותחים. מרתיחים עד הסוף, כ -20 דקות (בהתאם לגודל).
מסננים, ומניחים כופתאות בצד.
מקום בייקון קצוץ ובצל במחבת מעל חום בינוני. מבשלים כמה דקות עד בייקון משחרר שומן.
מניחים כופתאות חמות למחבת; מבשלים עד בייקון הוא פריך ובצל וכופתאות הם השחמה.