קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחי אדמה עם בייקון ובצל

כופתאות תפוחי אדמה עם בייקון ובצל
כופתאות תפוחי אדמה עם בייקון ובצל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בייקון, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה קלוי עם בצל מקורמל ובייקון, תבשיל תפוחי אדמה עם זיתים, פטריות, בייקון ובצל, ו בשר צבי עם בטטה, בצל פנינה ובייקון מעושן.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים תפוחי אדמה במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים ביצים, ודופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מניחים את הבצק על ידי כפיות לתוך מים רותחים. מרתיחים עד הסוף, כ -20 דקות (בהתאם לגודל).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
7
מסננים, ומניחים כופתאות בצד.
8
מקום בייקון קצוץ ובצל במחבת מעל חום בינוני. מבשלים כמה דקות עד בייקון משחרר שומן.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים כופתאות חמות למחבת; מבשלים עד בייקון הוא פריך ובצל וכופתאות הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת