כופתאות תפוחים זריזות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות תפוח מהיר. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר, חתיכות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוף מהיר & כופתאות, עוף מהיר וכופתאות, ו עוף מהיר וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 כוסות סוכר, 2 כוסות מים, 1/4 כפית קינמון, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בחמאת 1/4 כוס. שים את הסירופ בצד.
שלב 2/3 כוס סוכר, נשאר 1/4 כפית קינמון, ונשאר 1/4 כפית אגוז מוסקט.
חותכים piecrusts במחצית, להתגלגל לתוך עיגולים 8 אינץ'.
מקום 1 תפוח במרכז כל מעגל.
מפזרים כל באופן שווה עם תערובת סוכר; נקודה שווה עם 3 כפות חמאה.
מקפלים בצק על תפוחים, צובטים לאטום.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 40 עד 45 דקות.
מגישים עם גלידת וניל,אם תרצה.
* זהב טעים או סבתא סמית תפוחים ניתן להחליף.