כחול בקר אלגנטי
כחול בקר אלגנטי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך אספרגוס ספירס, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרוסטיני בקר וכחול, כריך בשר וכחול, ו קרוסטיני בקר וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סטייקים עם טימין קצוץ, מלח, ופלפל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים שמן.
מוסיפים סטייקים ומבשלים 1 עד 3 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים, ולשמור חם; מילואים טפטוף במחבת.
מערבבים יין ושולחים לתוך טפטוף; להגדיל את החום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 1/2 כוס. מערבבים במחצית וחצי, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מופחת 1/2 כוס או עקביות הרצוי. תתחמם.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם מקלף ירקות,אם תרצה.
חותכים חניתות לשניים, ומניחים בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 8 דקות או עד פריך במכרז. למעלה סטייקים עם אספרגוס, ומפזרים גבינה.
מטגנים 6 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) 2 דקות או עד גבינה נמסה.