כיכר בשר מזוגגת
כיכר בשר מזוגגת דורשת בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 38 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 189 קלוריות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קטשופ, מלח, גזר ומלוחים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: כיכר קוקוס בננה עם גוג'י ברי טיבטי , כיכר צ'יה-פרג אוכמניות - ללא גלוטן וללא חלב , וכיכר אוכמניות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב, הגבינה, המלוחים, הגזר, הבצל, המלח, אבקת השום והפלפל. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. מעצבים לכיכר.
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50 דקות.
לזיגוג, בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר החום, הקטשופ והחרדל. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 3-5 דקות או עד שהם מתחממים. כף מעל כיכר בשר.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר קורא 160°.
לְנַקֵז; לתת לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.