כיכר בשר קונפטי
Confetti Meat Loaf הוא מאכל ללא חלב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 68 קלוריות . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גזר, סלרי, מלח ופלפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כיכר קונפטי תפוח-חזיר , כיכר בשר וכיכר בשר .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החומץ, פירורי הלחם, הבייקון, התפוח, הירקות, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מפוררים בשר בקר על התערובת ומערבבים היטב.
טופחים לתוך 9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר מראה ניקוז של 160 מעלות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Papet del Mas Brut עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס ברוט]()
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.