קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות21
מגזין

כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו

כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כיכר דנית & לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח מלא חזק stoneground, שייק של מלח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), ראובן דנית, ו כרוב אדום דני.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את המים. מערבבים כדי ליצור בצק מחוספס, דביק, ואז עקביות דייסה. הבצק צריך להיות דביק ורטוב בשלב זה, אם זה לא להוסיף טיפת מים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עם היד שלך במשך 10 דקות.
3
פופ את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש במשך כ 10 דקות, בקצב מותח את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו. הרעיון הוא למתוח ולפתח את הגלוטן בתוך הבצק, לא להכות את החיים באור יום ממנו. הבצק יהפוך פחות דביק וקל יותר לטפל כמו שאתה ללוש. ככל שהבצק רטוב יותר, הלחם סקסי יותר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, או למתוח אותו החוצה כדי פופ החומרים שלך אם אתה עושה כיכרות שלי עם גבינת פסטו ועזים וליצור כדור, או אם אתה עושה לחם פשוט, פשוט ליצור אותו ישר לתוך כדור. מעיל בשמן פופ לתוך קערה נקייה. כיסוי עם clingfilm ולהשאיר במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, זה צריך לקחת בערך 1½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לעצב את הבצק לתוך כיכרות ולהשאיר להוכיח עוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
בזהירות להעביר את כיכרות עלה למגש, לחתוך את צמרות עם סכין משונן חד ולשים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 45 דקות ב 220c / 200c מאוורר / 218° / גז 7, עד הקרום הוא צבעוני היטב ואת כיכר נשמע חלול כאשר אתה הקש על התחתון בחדות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אל תאכלו חם, הלחם עדיין בישול, לחכות עד שהוא התקרר ולאחר מכן לאכול. אם זה לא ממש מבושל דרך, פופ אותו בחזרה בתנור במשך 20 דקות ב 175c.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן