כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כיכר דנית & לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח מלא חזק stoneground, שייק של מלח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), ראובן דנית, ו כרוב אדום דני.
הוראות
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את המים. מערבבים כדי ליצור בצק מחוספס, דביק, ואז עקביות דייסה. הבצק צריך להיות דביק ורטוב בשלב זה, אם זה לא להוסיף טיפת מים.
מערבבים עם היד שלך במשך 10 דקות.
פופ את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש במשך כ 10 דקות, בקצב מותח את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו. הרעיון הוא למתוח ולפתח את הגלוטן בתוך הבצק, לא להכות את החיים באור יום ממנו. הבצק יהפוך פחות דביק וקל יותר לטפל כמו שאתה ללוש. ככל שהבצק רטוב יותר, הלחם סקסי יותר.
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, או למתוח אותו החוצה כדי פופ החומרים שלך אם אתה עושה כיכרות שלי עם גבינת פסטו ועזים וליצור כדור, או אם אתה עושה לחם פשוט, פשוט ליצור אותו ישר לתוך כדור. מעיל בשמן פופ לתוך קערה נקייה. כיסוי עם clingfilm ולהשאיר במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, זה צריך לקחת בערך 1½ שעות.
לעצב את הבצק לתוך כיכרות ולהשאיר להוכיח עוד 45 דקות.
בזהירות להעביר את כיכרות עלה למגש, לחתוך את צמרות עם סכין משונן חד ולשים בתנור.
אופים במשך 45 דקות ב 220c / 200c מאוורר / 218° / גז 7, עד הקרום הוא צבעוני היטב ואת כיכר נשמע חלול כאשר אתה הקש על התחתון בחדות עם האצבעות.
אל תאכלו חם, הלחם עדיין בישול, לחכות עד שהוא התקרר ולאחר מכן לאכול. אם זה לא ממש מבושל דרך, פופ אותו בחזרה בתנור במשך 20 דקות ב 175c.