קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

כיכר הודו קרה

כיכר הודו קרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כיכר טורקיה קר. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה), דרום מערב טורקיה צלחת קרה, ו כיכר הודו מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע לחם לחתיכות ולערבב במעבד מזון לעשות פירורים בסדר. למדוד 2 כוסות ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לסחוט נקניקיות מתוך תרמילים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים הודו טחון, ביצה, חלב, בצל, מרווה, מלח, פלפל שחור ולבן, וקיין.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים היטב.
5
תערובת קציץ בשר טפיחה לתוך מחבת כיכר משומנת או nonstick 5 על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים בתנור 350 עד קציץ הבשר הוא המשרד לגעת במרכז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם, או לתת מגניב, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 3 שעות. או לאחסן, מקורר, עד 2 ימים. תריץ סכין בין בשר לשפת המחבת. הפוך קציץ בשר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים לפרוסות עבות.